>

Monday, September 22, 2008

Gagasan Huzaifah Sedunia

بسم الله الرحمن الرحيم

Di kesempatan ini, aku ingin mempromote sebuah laman web yg beralamat:

http://www.huzaifah.org/

Tapi ingin dinyatakan, laman web di atas bukanlah blog aku, sbab aku xde duit nak beli domain sendiri, hehehe. Laman web di atas adalah milik seorang yg bernama Huzaifah. Yup, ade ramai org nama Huzaifah. Dan beliau telah meletakkan blog aku dlm blogroll beliau, maka, aku amat berterima kasih kepada Huzaifah ini, huhu.

Huzaifah ni bg mesej kepada aku:

Assalamualaikum... :) aku memang dah mencari Huzaifah2 seluruh Malaysia ni tapi pengalaman2 yg lepas buat aku serba salah... Aku even pernah bercinta dgn org name Huzaifah... Tp skang aku dah sedar... Cinta Allah itu yg utama.. sama-sama la kita menegakkan Agama Allah... :D

So, Bro Huzaifah (mcm pelik plak panggil name sendiri), tq for ur link, n salam ukhwah. Walaupun x berkenalan, tapi tu x menjadi sempadan blogoshere ini, hahaha.

Mari wujudkan Gagasan Huzaifah Sedunia, mengumpul sumer org bernama Huzaifah, hahaha!!!

Photobucket

4 comments:

Huzaifah said...

hehe... x pe x pe... kalo x de kesempatan kite sempatkan utk berkenalan... kan bila 2 org muslim berjabat tangan, gugurlah dosa2 kecil dari diri mereka.. :D ko ade YM? thanks utk post ko.. nnt aku create new entry gak pasal gagasan ni.. syukran...

Huzaifah said...

dah dpt... x prasan lak ade kat sidebar.. hehe.. orait...

aliaaa said...

scary...nnt anak korang sume name huzaifah...hehe...oh joking2..

huzaifah said...

saye juge huzaifah :-)