>

Friday, April 25, 2008

Lariii... Kebakaran

بسم الله الرحمن الرحيم

Block 1 di cancelkan oleh Miss Shree atas sebab2 yg x aku persoalkan. Maklumlah, free block. Aku memang suke free block (jujur), walaupun bagi sesetengah pihak ade yg merungut, namun aku n Syarif berkata,

Yahooo, free block....

Of course, aku hanya berkata dalam hati jer....

Ingatkan nak mengabiskan masa ngan bermanfaat di RC, namun, beberapa kali, malah mungkin banyak giler kedengaran bunyi loceng kecemasan. Aku paham, diorg nak check loceng tu berfungsi ke x, so aku x salahkan mereka yg terlibat. Cumer aku rasa terganggu dan xleh fokus study, maka, aku pun beransur pulang ke chalet.

Sunyi...amat kondusif untuk study (dan tido)....

Aku segera log in ke dalam hotmailku dan mendapati ade 16 new mail. Salah satunya adalah daripada Sis Zabrina. Yang menarik perhatianku adalah serangkap sajak untuk sahabat, amat menyentuh hatiku yg sensitif ni (ahaks):

Muddy waters, sunny days
Countless smiles, endless ways
Shared our secrets and our fears
Shared our joys and many tears
Times we thought our life would end
It meant so much to have you, friend
Never judging, always knowing
How I felt as we were growing
Many years have come and past
Friends like us were made to last
Between us may lie many miles
But they can’t take away our smiles

(Sajak ni telah dipotong rangkap berkaitan birthday, sebab aku cam rase xde kaitan jer)

Sumber: LoveThePoem.com

Pening, nak rehat jap. Moga demamku reda... Amin...

Photobucket