>

Monday, August 18, 2008

ESQ 2nd time

بسم الله الرحمن الرحيم

Walaupun aku dah pernah pegi ESQ sblom ni, tapi, masih juger dipaksa untuk menghadiri sesi kali ni. Teringat perbualan aku dgn Pn Rukiah dulu b4 pegi BTN,

Saya dah pernah pegi ESQ, perlu ke sayer pegi kali ni?

Tanpa berfikir panjang, Pn Rukiah yg terkenal dengan penjawab soalan yang bagus menjawab

Xpela, kamu refresh balik

Baiklah. Memang klu argue dgn Pn Rukiah, mesti ade je jawapan yg die jawab yg kiter xleh nak menjawab balik. Ibarat kate sesetengah daripada kami:

Aku rasa Pn Rukiah ade list question and answers kut?

Ape2 la. Jadi, akur dengan kehendak sponsor, aku memandu menuju Flamingo Hotel seawal jam 7 pagi. Alhamdulillah, tika ini, masih blom sesak lagi keadaan di jalanraya. Jalan masih clear. Maka, kereta yg aku pandu meluncur dgn amat baik dan lancar sekali.


Sesampainye ke Flamingo, aku berjumpa Amir Faiz yang lebih manja dgn panggilan 'Apen'. Kami breakfast nasi lemak. Sedap gak. Lpas tu, terus je aku mendaftar. Walaupun aku telah bergelar Alumni ESQ, namun, masih perlu daftar sebab PNB da bayar utk aku. Kelihatan juga seniors kami, Ashley, Zul, Mun, Azrul, Huseyn, Mior dan sebagainya.

Perjalanan ESQ, same jer cam dulu, so malas nak cerita. Ingin tahu? Datanglah sendiri....

Esok plak ESQ hari kedua dan akan terus berlepas ke Ilham Resort, PD....

Photobucket

1 comment:

wan29 said...
This comment has been removed by the author.