>

Wednesday, February 20, 2008

End of P3 Syllabus

Xdela significant sgt ape yg aku nak tulis ni. Cume nak mengisi kekosongan akibat free Block 4 nih. Sewaktu kelas Malaysian Studies, grup Haziq, Pali, Hazman, Najib dan Awe yg membentangkan tajuk Wawasan 2020. Agak kelakar, terutama gelagat Haziq dan Pali yg ibarat membaca berita, kata Puan Halijah. Dan apabila Haziq ditanya, die menjawab ngan selambe dan yakin, padahal jawapan nonsense. Contohnya, Pn Halijah tanya:

"Apakah itu psycho-barrier?"

Haziq menjawab ngan slumber, "Halangan utk org2 psycho"

Satu lecture theatre gelak ngan jawapan tu.

Kemudian, masa block 5, Mathematics. Kitorg da abis syllabus, juz ulangkaji sendiri arini. Cume masa 10 minit terakhir, Mr Madhadzir summarise balik pasal complex number. Dengan ini, tamatlah sudah pembelajaran Mathematics kami, tinggal nak amik exam je. Huaaa....aku ni dah la banyak gak yg x paham or dah lupe. Ok, time to get really serious, xleh memain lagi. Kena start ulangkaji balik sume subject.

Dalam perjalanan pulang ke chalet, aku singgah di Admin untuk print nur Jumaat dan Election form. Semoga perjalanan majlis akan lancar selancar-lancarnya...Amin.




Photobucket

1 comment: