>

Saturday, February 16, 2008

Bye, bye IELTS (for seniors)

Aku berjalan untuk ke kelas fizik di block 6 tadi. Kelihatan sunyi jer kawasan block kelas. Disebabkan still awal, aku menggerakkan badan ke RC, untuk duduk jap, sambil menunggu tibanya block 6.

Dalam pukul 12.05 tghari, kelihatanlah bebudak IELTS yg dah abis periksa, masing2 menuju ke RC. Muka puas dan keseronokan terpancar di wajah mereka. Yelah, dah abis satu penyeksaan, dan bertambah satu free block. Tapi, ada gak yg agak kecewa, sebab ada soalan yg x dapat dijawab dgn baik.

Pada pukul 12.14 tghari, aku bergerak ke kelas fizik bersama-sama Apen. Kami juz buat past paper, planning n design iaitu paper 5. Bile dapat je paper tu, aku berkerut. Apekebenda la ni? Ya Allah, aku xde idea langsung. Ku lihat Ee Yun, Mu'adz dan Afiq bertungkus lumus menulis jawapan, namun, aku, Muiz n Apen hanya mampu menconteng kertas, tanpa sebarang makna.

Kami kluar kelas pada jam 12.55. Of course, terus bergerak ke Dining Hall. Makan ikan keli ari ni. Nyummm. Ntah nape, kami terpaksa beratur di bahagian perempuan, adakah kami terlambat? Ape nak buat, beratur je lah. Panjang giler line terpaksa beratur. Adeyh.....jarang sekali terpaksa beratur begini.

OK...Zuhur prayer time....
Photobucket

1 comment:

Malabei said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.