>

Saturday, November 8, 2008

Tagged?

بسم الله الرحمن الرحيم

Suke sgtla korg main tag2 ni yer? Aku ni xdela minat sgt tag2 ni, ntah, maybe bukan bidangku mengetag org. Tapi, harini, ditag pulak oleh juniorku di KYUEM, iaitu Zulhilmi. Jadi, untuk tidak mengecewakan beliau, aku layan ajerla tag ini. Kata2 pepatah:

It is nice to be important; but it is more important to be nice

Ini tag beliau:

1. Put The logo in your blog

http://fishballisme.files.wordpress.com/2008/11/pinkribem.jpg?w=200&h=133&h=133

2. add a link to the person who shared it with you

Zulhilmi

3. Nominate at least 7 other blog

Afiq
Hisham
Apen
Zaim
Hafizuddin
Mas
Pidah
Izzu
Yahya
Nain & Mot

(aku ambik secara random, jgn terasa andai xde dlm list)

4. Leave a message for your nominee on their blog

sukati korg la nak buat ape ngan benda ni

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.

2) DON’T change your clothes, DON’T fix your hair…just take a picture.

3) Post that picture with NO editing.


4) Post these instruction with your picture.

5) Tag 10 people to do this
list2 yg ade di atas!!!

Aku pun x paham ape natijahnya tag ini. Maybe ini taktik tersembunyi untuk melihat gambarku yg latest. Tapi, ape2pun, support Breast Cancer Awareness Month, sbab kat London ni mmg kecoh skit psl benda ni. Tapi, setahu aku, Breast Cancer Awareness Month adalah pada bulan October? Hurmm, musykil.

Photobucket

3 comments:

ede said...

is that a telephone in that pic?
ko ada telephone dlm bilik? wah, best2...

Jpah said...

yup, telefon dlm bilik, free call ke bilik2 di imperial ni

pchek said...

btol ke ko xedit gamba 2 jpah??
hahaha...