>

Thursday, October 23, 2008

Algebra

بسم الله الرحمن الرحيم

Tadi ade kelas algebra. Alhamdulillah, dari 3 jam yg sepatutnya, aku telah keluar pada minit ke-20. Mane aku tau orang lain x buat lg latihan yg die dah publish kat internet. Aku plak, masuk kelas dah siap latihan algebra tuh. Nasib korgla yg x buat tu.

Seperti baser, aku duduk sebelah rakan aku dari China ni. Die ni dulu dapat A further math, agak inferior duduk sebelah beliau. Namun, agak bangga juge bile aku mengajar beliau satu soalan algebra, hehehe.

Sekarang, aku di tingkat 4 library, yg specialised untuk life sciences n medicine. Tgh carik skit bahan untuk presentation Selasa ni, psl Nematodes. Merepek je tajuk dier, huhuhu.

Sedikit pemberitahuan, untuk pengetahuan, kami, scholar PNB perlu membuat appointment dgn tutor kami untuk meeting ngan PNB. Bebudak London akan dilawat oleh PNB pada 3 November. Setelah perbincangan hangat dengan tutorku, Encik Geoff Baldwin, beliau berkata yg beliau tiada di kolej pada 3 dan 4 hb. Jadi, dgn sukacitanya, opps, dukacitanya dimaklumkan, tiada pertemuan antara PNB dgn tutorku, hahaha, ops, isk3.....

Nampaknya, kehidupan yg sibuk sudah mule menghantuiku. Moga aku diberi kekuatan...

Photobucket


3 comments:

Pak Cu said...

Steven Covey kata "Kita kena memahami terlebih dahulu sebelum cuba untuk difahami" Kalau member tu boleh faham kira sudah cun lah tuu!.

Anonymous said...

astaghfirullah..bangge lak die ajar org..

Anonymous said...

salam..
btol2..kna bersyukur n kongsi kelebihn yg kita ade..boleh berbangga ngan klbihan kita..tp jgn smpai riak plak..all the best n
smga ceria2 slalu :)