>

Wednesday, June 3, 2009

Terima Kasih

بسم الله الرحمن الرحيم

http://pcsedinburgh.co.uk/sick.gif

Nabi s.a.w bersabda: "Tidak ada sesuatu yang menimpa seseorang Islam sama ada kepenatan, kesakitan, kesusahan memikirkan perkara yang akan datang, kedukaan, sesuatu yang menyakiti, atau kesusahan meningatkan apa yang telah berlaku - sehinggakan tikaman duri yang mencucuknya - melainkan Allah hapuskan dengan sebabnya, sebahagian dari dosa-dosanya."
Abu Sa'id al-Khudri dan Abu Hurairah r.a

"Syafakallah. Moga cepat sihat"

"G minum air asam jawa + gula skit"

"Ko demam? Rehatla."

"Selamat baik demam"

"Moga cepat sembuh"

"Syafakallah akhi"

"Semoga cepat sihat akhi"

"Demam? Ingat kat sapa tu" (cis ko Hisham)

"rehat ler bebanyak"

"Semoga cepat sembuh abg jepah" (ni Aslam bagi, cis)

Antara ayat2 yg aku terima. Disebabkan aku meletak status "Demam" di YM aku, ramai la rakan2 yg concern yg wish aku supaya cepat sembuh, samada melalui SMS, Facebook, mahupun YM. Terima kasih, doakan aku cepat sembuh.
Photobucket

4 comments:

Anonymous said...

lain kali demam datang lah ke lapworth court. tak payah masak. semalam makan steambot, harini chicken chop. esok beriani gam (pokloh dengar tu!).

Jpah said...

x ajak awal2....

Anonymous said...

bkan "u-know-what" flu kan? haha

tumi said...

ak ske hadis tu! =)

demam rindu ker demam betul ni jpah? hehe

aisha fath ader masak tuk ko x? kalo x, suruh je la.. kalau segan nantu ak bitau. kalau stakat steamboat, beriani gam tu, ak rase die reti kot.. xyah la jalan jejauh.buat penat aje. hehe

nway, semoga cpat sembuh.
=)