>

Wednesday, December 12, 2007

Mane momentum nak buat homework???

huargh.....
Alhamdulillah, lpas Subuh, aku x tido balik...
Sebaliknya, aku trus membuka internet, dan...
bermulalah kitaran hidupku...
arini birthday mak...stelah wish birthday kepada mak, aku mandi...

emak masak Kuey Teow goreng..sungguh sedap rasanya...
harini angah akan pulang balik ke UPM...
dan saper lagi yg kena antar die???
Of course aku n Along...
Namun, disebabkan kemalasan aku utk drive, along terpaksalah bawak kreta...

Sekembali ke rumah, aku menyelongkar kotak2 yang aku bawak balik dari kolej..
waaaaa...banyaknya homework..
melihatkan homework yg begitu banyak,
aku xde semangat nak buat, lalu aku juz bace application chemistry...
"CHEMISTRY OF LIFE"
sambil2 tu, aku bukak web http://jeffooi.com/
isk...sedih dan malu aku tgk keadaan negara ni...
walaupun aku ni xdela minat sgt politik ni,
tp melihatkan keadaan negara sekarang, aku sedih dan malu....

Ni satu video yg menggambarkan situasi tanah air




sungguh menyedihkan....

Huh?? Ape aku merepek ni??HW berlambak lg....
Cmon Huzaifah...truskan usaha...

1 comment:

hakim said...

ingt le hw 2...
pikir sngt bnd lain..