>

Friday, February 6, 2009

Easter Break: Ke Mana?

بسم الله الرحمن الرحيم

Beberapa minggu dahulu, sewaktu cuti musim sejuk baru sahaja berlalu, aku dah terdengar berita2 dari rakan2ku, yg mereka sudah membuat perancangan untuk cuti musim bunga yg akan datang. Siap da beli tiket dan penginapan! Maju sungguh perancangan itu.

http://www.fhr-net.co.uk/imgs/news/easyjet_forecasts_strong_bank_holiday_traffic.jpg

Ada yg akan ke Itali, ada yg akan ke Turki, ada yg akan ke Prague, malah, yang paling bagus adalah yg ingin menunaikan umrah (wajib bagi org yg berkemampuan, ingat!). Tapi, hari demi hari, minggu demi minggu berlalu. Aku, masih tiada rancangan apa2 untuk bercuti ke mana2. Bukannya x berminat untuk bercuti, tapi, semua org dah buat plan tanpa mengajakku, sdeyh, tinggallah aku keseorangan.

Mungkinkah cutiku nanti hanya akan berjalan di London? Keseorangan berjalan menaiki tube dan bas double decker merah nih? Atau mungkin terperuk di bilik, melancong ke tempat2 seluruh dunia di depan komputer sahaja?

Angkat tangan siapa yg xde plan lagi, jom!!!!

Adakah aku sudah terdesak???

http://1.bp.blogspot.com/_cgErn_SqCP8/SUdYLHZjqGI/AAAAAAAAAso/1iAo2-DP5l0/s400/poetic_sad_sorrow.jpg
Sekali lagi, aku cilok dari blog sahabatku, HanRi. Bleyhla usha
profile kacak beliau di bahagian followers blogku, heh.

Photobucket

3 comments:

mohd isa said...

Mungkinkah cutiku nanti hanya akan berjalan di London? Keseorangan berjalan menaiki tube dan bas double decker merah nih? Atau mungkin terperuk di bilik, melancong ke tempat2 seluruh dunia di depan komputer sahaja?

memang layak jadi student IC!!

Pacat said...

??? smp skrg xfaham nape bdk IC suke terperuk je.. rugi la korang kt central London xguna kemudahan ke seluruh UK... waa...sgt jeles dgn korang...

wan said...

try tanye firdaus amaran. aku rase die ade plan yg menarik